Благой Георгиев няма проблеми да се справя с всичките си деца. Наскоро футболистът посрещна четвъртия си наследник – син от плеймейтката Златка Райкова. Родителите решиха малкият да носи името на баща си, а това е трето момче за Георгиев.

Той има две деца от гимнастичката Христина Витанова – Йоана и Давид, както и още един син от брака си с Есмер Омерова. Явно обаче Джизъса иска да приобщи децата си към новия член на семейството им, тъй като вече е запознал Йоана и Давид с малкия Благой.

Това става ясно от снимки в социалните мрежи, на които се вижда как каката и баткото разхождат заедно с баща си малкото си братче. Все още обаче феновете не могат да зърнат лицето на Благой-младши. Неговите родители заявиха, че ще се опитат да запазят личното му пространство непокътнато колкото се може по-дълго време, пише Tialoto.bg. 

„Любов“. Това написа под публикациите с трите си деца Георгиев. Явно и Йоана и Давид са доволни от срещата, тъй като на лицата им греят огромни усмивки, а и помагат на баща си в бутането на детската количка.