Какво се случва с психоложките Лилия Стефанова и Кети Вандова и работят ли още в националния отбор? Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков даде отговор на въпроса, след като в последните дни се шуми доста около имената им, а Николета Лозанова реши да ги атакува. Венци Стефанов пък дори коментира, че Стефанова и Вандова нямат място в националния отбор, тъй като "взимат силата на футболистите" преди мачовете.

Оказа се, че двете вече не работят с "трикольорите" и не провеждат терапии с избраниците на селекционера Георги Дерменджиев.

"Да го заявя ясно и категорично. Всеки треньор, който идва в националния отбор е със свой екип и свои виждания. И ние се съобразяваме с тях. Може би е време да не се съобразяваме чак толкова вече. Краси Балъков искаше да има психоложки, ние удовлетворихме желанието му. От тогава тази тема приключи, вече няма психоложки в националния отбор", обясни Лечков при гостуването в bTV. 

"Говорим за много стари неща. Дайте да коментираме това, което се случва в момента. Защо ме питате за психоложките, които работиха с футболистите от националния отбор преди три месеца", обърна се той към водещия.