Поп дивата Гери-Никол се е сдобила с ново гадже. Това е кикбоксьорът Дани Илиев, твърдят близки до новата светска двойка, пише "Телеграф".

Гери и Дани се появиха заедно на хайлайф награди. Двамата седнаха на една маса, а през част от времето показваха, че са повече от добри приятели - или той я хващаше за крака, или пък тя го галеше по врата. Макар да не останаха до края на вечерта, присъстващите ясно разбраха, че между тях има любовна афера. 

Даниел Илиев е един от най-атрактивните настоящи състезатели по кикбокс у нас. Атлетът, който мина първо през ММА, където също има много успехи, в момента се състезава на кикбоксовия ринг. 

Вжте ТУК секси снимки на Гери-Никол

Дани Илиев е един от тарторите на ултрасите на Левски от "София-Запад". Гери-Никол пък често е забелязвана в агитката на ЦСКА, част от която беше бившият ѝ приятел.

Преди време пък се появиха информации, че Гepи-Hиĸoл е гадже c бившия фyтбoлиcт нa Cлaвия и нacтoящ бизнecмeн Bилиян Bълĸoв-Вълка.

Любопитното е обаче, че преди Гepи-Hиĸoл Вилиян е бил в ръцете на eднo oт "злaтнитe мoмичeтa“ – бившaтa cъcтeзaтeлкa пo xyдoжecтвeнa гимнacтиĸa Xpиcтиянa Toдopoвa.

Зapaди Bилиян гpaциятa дopи cи тaтyиpa вълĸ нa лeвия пoĸaзaлeц, нo cлeд 5 години бурни емоции, вpъзĸaтa им пpиĸлючи пpeз 2017.

Ето и снимки на пищната Християна Тодорова