Галерия

Рафаела Фико се върна при Марио Балотели. Италианският модел е решила да даде пореден шанс на нападателя. Двамата подновили връзката си, а футболистът успял да убеди майката на единственото си дете, че вече е нов човек и е скъсал със скандалния си имидж.

Моделката и футболистът излизаха по времето, когато той носеше екипа на "Манчестър Сити". Отношенията им приключиаха със скандал малко, след като сексапилната италианка забременя. Причината е, че Балотели я заряза заради белгийския модел Фани Негуеша. Последваха куп медиини престрелки между наранената Рафаела и играча.

Стигна се до там, че той отказа да признае дъщеричката им Пия. ДНК-тест обаче доказа, че той е бащата на малката и се наложи Балотели да приеме, че е станал родител. Сега обаче Балотели се показа в обща снимка с бившата си любима, чийто задник похвали наскоро в социалните мрежи.

"Никога не казвай никога", каза преди време брюнетката на въпрос дали може отново да се събере с Балотели и потвърди, че е в добри отношения с него, а феновете на двамата ги стимулираха да го направят с коментари колко страхотна двойка са.