Галерия

Съпругата на украинския футболист Николай Морозюк Ирина отново напомни за съществуването си и скандализира с голо фото. Сексапилната блондинка се подигра с италианския художник Маурицио Кателан. Както е известно, негово произведение беше продадено за невероятните 120 хиляди евро.

То представлявашe банан залепен с тиксо за стената, а сега Ирина направи подобрена версия, като използва голото си тяло. Тя хвана банан в ръка и застана до стената, закривайки интимните си части с хартиено тиксо.

"Как ви се струва моята инсталация? Как да е нарека и колко ще струва?", написа тя към феновете си в социалните мрежи. Преди време блондинката скри топката на всички и отвърна на предизвикателството на звездата Златан Ибрахимович.

Тогава шведът се направи на герой от Матрицата и задържа топката на гърди, имитирайки движенията от филма, като предизвика и други да опитат да го направят. Оказа се, че за Ирина Морозюк това не е никакъв проблем и блондинката сподели видео с изпълнението си в социалните мрежи.