Поп дивата Гери-Никол отмаря с новото си гадже - кикбоксьора Дани Илиев в Тайланд. Това става ясно от снимки, появили се в социалната мрежа. 

Явно двамата са решили да се отдадат на сладка почивка след професионалните успехи. Припомняме, че наскоро Даниел Илиев нокаутира своя голям противник - Деян Топалски на галавечерта Muay Thai Grand Prix, пише Блиц.

Припомяме, че се разбра, че  двамата са заедно в края на миналата година, когато двамата се появиха заедно на светско събитие. Всъщност Илиев и Гери-Никол нямат общи снимки, но пък се появяват в Instagram профилите на двамата кадри по едно и също време и от едно и също конкретно място, разкриха техни фенове.

И докато Гери-Никол се наслаждава на лятното време, високите температури и слънчевите лъчи, спортистът се поти здраво в легендарна за муай тай и кикбокс академия. Въпреки че е на почивка обаче, хитовата изпълнителка също тренира усилено, за да поддържа невероятната си форма, за която може да съдим от фотосите. 

Дани Илиев е един от тарторите на ултрасите на Левски от София-Запад. Гери-Никол пък често бе забелязвана в агитката на ЦСКА, част от която беше бившият ѝ приятел.