Галерия

Нейното име е Виктория Лопирева. Тя бе определена за посланичката на Мондиал 2018.

Сексапилната рускиня допринесе за популяризирането на Световното първенство преди две години в Русия, а сега се разгневи заради поведението на депутати и сънародниците ѝ по време на пандемията от коронавирус. В момента Виктория живее в Дубай.

„Руските депутати продължават да празнуват рождени дни в московските ресторанти заедно с известни артисти, а младите хора се мотаят по цели нощи".

"В Дубай достъпът до улицата е строго забранен и се наказва с глоба, а понякога дори и със затвор. През нощта големи дронове летят и дезинфекцират улиците, почти като в някакъв научнофантастичен филм!“, възмути се Лопирева.

„Моля, спрете да се ръкувате, носете маска и не забравяйте, че инкубационният период е поне 10-14 дни", добави красавицата.

Бившата приятелка на руския национал Фьодор Смолов и муза на Мондиал 2018 в родината си е в Дубай, където участва в няколко модни фотосесии. Блондинката се появи в ярка рокля с тънки каишки, пера и дълбоко деколте. Акцентът обаче беше съвсем друг - луксозно колие с диаманти.