Галерия

Галерия

Младата надежда на Уулвърхямптън Морган Гибс-Уайт се превърна в поредния футболист от Висшата лига, който нарушава всякакви препоръки за социална изолация. 20-годишният халф е бил забелязан през уикенда на шумен купон в Гринуич, Южен Лондон, в компанията на десетина момичета, предимно модели от местна агенция.

Видео от партито бе разпространено в социалните мрежи, като на кадрите се вижда как Гибс-Уайт и компания обръщат чашка след чашка, а в един момент дишат райски газ от надути балони.

 

Изданията на Острова разкриха, че сред приятелките на играча са бившите участнички в риалитито “Островът на изкушението” Джорджия Стийл и Елма Пазар. Според информацията, купонът е започнал още към 18:00 местно време и е приключил към 3 след полунощ, а Морган, Джорджия и Елма са останали почти до края.

Любопитното е, че броени дни преди да отиде на празненството, младежкият национал на Англия отправи призив към всички свои сънародници да останат по домовете си и да излизат единствено при крайна необходимост. Издънката на Морган Гибс-Уайт със сигурност ще му коства санкция от страна на клубния му отбор Уулвс.

 

През последните дни карантината бе нарушена и от други играчи. Нападателят на Евертън Мойс Кийн организира парти с момичета в дома си, като бе хванат, след като изпрати кадри от купона на свои приятели, пише Блиц. Италианският национал обаче се размина само с предупреждение. Няколко дни по-рано защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър пък покани две проститутки в дома си, заради което загуби мястото си в националния отбор на Англия.