Галерия

Сексбомбата Сенада Нуркич се похвали със завоеванията си, сред които е и звездата на Ювентус Миралем Пянич. Желаният от Барселона босненски халф е минал през леглото на засуканата си сънародничка, пише "Блиц".

Нуркич твърди това и дори разказва за авантюрата им. В анкета на профила си в "Инстаграм" блондинката отговоря на въпроси за подвизите си в кревата, след като последователите й я разпитват. 

Разкрива, че би избрала Лео Меси пред Кристиано Роналдо. Нуркич също така казва, че бленува за Новак Джокович, пише още "Курир", публикувайки постовете й от "Инстаграм", където блондинката отговаря на любознателните фенове.

Попитана правила ли е секс с футболист, фурията посочва именно национала на Босна и Херцеговина Миралем Пянич. Стига и по-далеч, говорейки за размера на мъжкото му достойнство. 

"19 сантиметра му е. В леглото е бърз като заек", казва за Пянич Сенада Нуркич, която е известна с прозвището Дискретната Маца.

"Курир" припомня, че как през 2019 г. блондинката беше арестувана в хотел в Белград за проституция. Нуркич не крие, че продава любовта си и открито говори за парите, които взема. Според източник на сръбското издание цял ден с нея струва 400 евро.

Иначе личният живот на Пянич е забулен в мистерия. Той не обича да се шуми около него, но от известно време тръгнаха слухове, че вече не живее с майката на шестгодишния си син Един.

Халфът на Ювентус и родената в Ница Джозефа имаха дългогодишна връзка, но по време на престоя на играча в Рома се разделиха за известно време заради авантюрата му с италианката Франческа.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senada Nurkić (@macamegastar) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senada Nurkić (@macamegastar) on