Галерия

Една от най-известните порнозвезди в Америка в момента Джада Кай има успешна кариера като фигуристка преди това. 29-годишната мадама дори достигнала до националния тим на САЩ.

Тя се пързаляла с истинското си име Мелиса Буланхагуи. Родена е във Филаделфия, но родителите й са филипинци. Има строго католическо възпитание.

За миналото си Джада говори пред колежката си в порното Аса Акира в The Pornhub Podcas. "Бях в отбора на САЩ пет години, отраснах на кънки - разкри Кай, цитирана от "България днес". - Родителите ми ме тласкаха в спорта. В крайна сметка постигнах супер успех от 14-годишна до колежа. Тогава през 2011 г. преминах в националния тим на Филипините. Състезавах се за тях в продължение на две години преди отново да се върна в тима на Щатите. Бях много добро момиче като малка - тренировките бяха моето детство."

 

Всичко се променя, когато пораства. "След гимназията станах превъзбудено момиче - ужасявах се да не остана стара девица - споделя Джада. - Открих мръсницата в себе си. Беше ми трудно. Чувствах, че хората ще ме съдят, защото кънките са супер консервативен спорт."

В крайна сметка Джада се отказва от фигурното пързаляне след скандал преди олимпиадата в Сочи. Тя печели националния шампионат на Америка и по право трябва да отиде на игрите. Вместо това щатската федерация решава да изпрати шампионката при девойките.

"Бях жертвала всичко и бях добра", спомня си Кай с болка. Заради скандалното решение на американската федерация тя се отказва от спорта. След известно лутане попада в порнобизнеса, където бързо става известна.

Джада Кай е сред големите звезди в порното в момента Напуска леда след скандал с американската федерация