Гаджето на Неймар Наталия Барулич отново стана повод за коментари с поредната си провокативна снимка в Инстаграм. 28-годишната красавица се пусна чисто гола, като малка част прелестната й фигура е прикрита от бял чаршаф, пише "Монитор".

За връзката на най-скъпия футболист и манекенката с кубинско-хърватско потекло стана ясно преди четири месеца. Преди това Барулич беше в интимни отношения с популярния латинопевец Малума, но именно общи снимки на Наталия и Неймар станаха повод за раздялата им.

Вижте ТУК еротични снимки на Барулич

Преди време звездата на "Пари Сен Жермен" и ослепителната му половинка заснеха обща фотосесия в Париж за новия брой на водещо списание. Някои от снимките бяха публикувани в социалните мрежи, а новата любов на футболиста написа към тях: "Бони и Клайд".

Красивата Наталия е не по-малко популярна от капитана на бразилския национален отбор. Пищната госпожица Барулич има близо 3 милиона последователи в Инстаграм.

Още снимки на палавата Барулич вижте ТУК

Като малка тя се е заминавала с балет, а по-късно се е изявявала като диджей. Барулич също така пише и изпълнява текстовете за траковете, които пуска зад пулта.

„Чувствеността не изисква жената или мъжът да бъдат с красива външност. Красотата идва отвътре, а чувствеността също. Всъщност мисля, че сексът е по-приятен, когато влюбените се грижат един за друг и се уважават", смята Наталия.