Галерия

Идеалът за женска красота е различен в различните времена, а в последните години централна част от него е... задникът. Иначе как бихме могли да си обясним, че една от най-популярните икони в социалните мрежи Ким Кардашиян нашумя именно с дупето си.

Милиони жени се опитват да постигнат същия ефект по различни начини, някои дори си слагат силиконови подплънки подобно на тези за гърди. Затова е странно, когато някоя дама мечтае да се откаже доброволно от предимствата дарени от природата. Точно такъв обаче е случаят с шампионката по синхронно плуване Влада Чигирева. Тя отчаяно се опитва да направи задника си по-малък, тъй като смята, че извивките й пречат във водата.

„Наследих от родителите си великолепно тяло, но сега се опитвам да го пригодя към изискванията на спорта си – признава 25-годишната рускиня, която има 11 световни и 3 европейски титли с тима на родината си. - Познавам много жени, които правят какво ли не, за да изглеждат като мен. Аз пък се опитвам по всякакъв начин да „изгладя“ дупето си“, казва още тя, цитирана от "Труд".

Чигирева дори пусна видео с упражнения, които е разработила именно с тази цел. А в Русия вече я сравняват с румънската тенис звезда Симона Халеп, която в началото на кариерата си си направи операция за премахване на огромния си естествен бюст. Тогава решението на Халеп предизвика доста критики, но последвалите години румънката доказа, че е било правилно. Но Чигигера няма как да последва примера й, тъй като не е възможно да намали размерите на дупето си на операционната маса...