Двама от участниците от миналия сезон влязоха в люта словесна битка, която може да стигне и до съда. От едната страна е моделът Мая Маринкович, а от другата – баскетболистът Марко Янушевич, пише "Монитор".

Той е сред участниците в шоуто и тази есен, а влизането му в къщата беше разтърсено от думите на Мая, която известно време беше негова любовница. Именно заради нея той напусна съпругата си Ена, с която беше в брак 7 години и имаше връзка още 5 преди това.

„Снимал ме е по време на секс, но без моето знание. След това ме изнудваше със записите. Когато го разкрих, изпрати клиповете на свои приятели, за да може по-късно да ме изнудва. За да спаси брака си излъга, че никога не сме имали връзка.

Реших да го напусна, но преди това да го снимам и аз. Правихме секс в апартамента и го щракнах гол. Исках да използвам видеото, за да докажа на всички, че сме имали дълга връзка. Показах му, че не може да ме изнудва“, скандализира Мая с изказване пред медиите.

Връзката между нея и 35-годишния Янушевич, който е познат и у нас от периода си в "Балкан" (Ботевград) и "Черноморец", започна по време на съвместното им участие в „Задруга 3“.

„Създава впечатление за приятен човек, но всъщност е обикновен побойник. Малтретираше ме от ревност. Цялата бях в синини. Влачеше ме за ушите. Мисля дали да не се оплача в полицията, мога да го вкарам в затвора, но ми е жал само за дъщеря му“, каза още цицорестата Мая.