Наблюдателни фенове разкриха коя е тайнствената дама, която подкрепяше най-добрия български Григор Димитров на турнира във Виена.

Снощи българинът отпадна на четвъртфиналите от британеца Даниел Еванс, а цяла седмица феновете се питаха коя е мистериозната хубавица в ложата на българина. Оказа се, че името й Лолита Османова.

Рускинята присъстваше на живо в мачовете на най-добрия ни тенисист, а в мача с Еванс камерите я хванаха без маска. Според някои жълти издания в Европа обаче Лолита и Гришо не са гаджета, а само добри приятели.

Лолита е на 25 години. Нейният баща Елдар Османов има бизнес в сферата на енергетиката. В публикации от последните години се твърди, че компанията му не е в цветущо състояние и дори е подведен под съдебна отговорност за монопол. 

През 2017 година Лолита се омъжва за Гаспар Адволян - син на друг милиардер Алберт Авдолян, информира tennistonic.com. Сватбата струва около 10 милиона долара и е сред най-скъпите в света. Лейди Гага и Джейсън Деруло веселят гостите. 

Бракът просъществува само година. Новината за раздялата дойде неочаквано, като в руските издания се появиха догадки, че става въпрос за добре изпипана PR акция и опит на таткото на Лолита да се измъкне от правосъдието.

Според профила й в "Инстаграм" тя е изпълнителен директор на Luxury International Magazine и живее в Монако.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Lolita Osmanova (@reina_dolores) на

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Lolita  Osmanova (@reina_dolores) на

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood

Публикация, споделена от Lolita  Osmanova (@reina_dolores) на

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Lolita Osmanova (@reina_dolores) на