Патрис Евра и годеницата му Марго Александра изненадаха всички с новината, че ще стават родители. 39-годишната легенда на "Манчестър Юнайтед" се сгоди за 13 г. по-младата от него датчанка през ноември, но тогава скриха за бебето. А то се очаква съвсем скоро – още през април.

В типичния си майтапчийски стил французинът, който се изявява като футболен анализатор по телевизията, обяви предстоящото събитие със снимка в Инстаграм. На кадъра Патрис е посегнал към корема на моделката, а надписът гласи: „Готов съм да хвана плода на нашата любов и щастие“.

Марго разказа, че любимият й мъж пръв разбрал, че тя е бременна, преди дори още да си е направила тест. „Бяхме в самолета на път за дома. Патрис ме погледна и каза: „Чакаш момче“. После най-небрежно си сложи слушалките и продължи да гледа филма, който си беше пуснал. Няколко седмици по-късно си направих тест и той потвърди шестото чувство на Патрис - разказа красавицата и добави: - Близките ни сякаш не бяха чак толкова сюрпризирани, защото знаят, че и двамата сме семейно ориентирани и че това би била естествената следваща стъпка в отношенията ни. Синът ни е плодът на нашата любов“.

„Много сме развълнувани от предстоящата година, най-вече заради малкия ни принц. Нямаме търпение да видим лицето му и на кого ще прилича, какъв човек ще бъде“, призна бившият капитан на петлите, който е и близък приятел на Димитър Бербатов.

„Дано да прилича на татко си“, каза през смях блондинката, която смята да роди в Дания, за да е близо до семейството и приятелите си. Връзката й с Евра започна през 2019-а, когато той още не беше разведен със съпругата си Сандра, от която има дъщеря Мона и син Лени, пише "Монитор".

„Започвам всяка година позитивно и с надежда. Винаги съм повтарял, че животът е предизвикателство. Знам, че заради COVID-19 много хора се чувстват в капан и ограничени, но бих ги призовал да се радват на простичките неща в живота и на това, че се събуждат здрави“, завърши Патрис, който е роден в семейство с 25 деца в Сенегал. Баща му е с гвинейски корени, а майка му е от Кабо Верде.