Българската тенис ракета номер едно Григор Димитров подготвя подарък на новата си любов Лолита Османова. Малко преди да отлети за Австралия, където се подготвя за предстоящия старт на Аустрелиън Оупън на 8 февруари, двамата са оглеждали тузарски апартамент в Монако.

Според информацията тенисистът и красавицата планирали да заживеят заедно в новото жилище. Гришо планирал да купи апартамента, чиято цена надхвърля 1,5 млн. евро, пише "Монитор".

Близки до Димитров коментират, че двамата с Лолита са много влюбени, а самият факт, че двойката възнамерява да заживее заедно в ново жилище, бил показателен. Въпреки че подаръците между двамата не са съизмерими, наскоро Лолита също е зарадвала Григор.

Вижте ТУК снимки на Лолита

Това стана ясно по време на коледните празници, когато първата ракета на България Григор Димитров сподели видео в своя Instagram акаунт, където се снима заедно със своята котка. Домашният любимец се оказа, че му е подарен лично от Османова.

Два месеца по-рано се появиха първите подозрения, че Григор Димитров отново е намерил щастието в любовта. Тогава красавицата Лолита Османова бе забелязана в ложата на няколко негови мача и веднага се заговори, че двамата не са просто приятели, които се подкрепят, а прекарват време заедно. Рускинята обича да прекарва голяма част от времето си в Монако, където хасковлията живее от години.