Нападателят на "Пари Сен Жермен" Неймар има нова тръпка. Той прави всичко възможно да се домогне до ослепителната италианка Киара Насти.

Бразилецът е завъртял флирт в социалните мрежи с 23-годишната светлокоса хубавица, правейки всичко възможно тя да му обърне внимание. За мераците на Неймар съобщи списание Chi, а лично директорът Алфонсо Синорини написа:

„Няма снимка на Киара, която да не е харесана или коментирана със сърчице от Неймар. Прави какво ли не, за да се срещнат, но за момента няма успех“.

Още от момиче госпожица Насти е популярен блогър и инфлуенсър в Италия с 1,7 милиона последователи в Инстаграм. Със социалните мрежи е на „ти“ още от 16-годишна, когато започва да дава модни съвети. На 18 пък издава книгата „Дневникът на модния блогър“. Самата тя има опит като модел, представяла е дрехи на „Армани“ и „Трусарди“.

В момента Киара е сама, но през 2017-а влезе в жълтите новини с връзката си с наследника на известна фамилия от родния й Неапол. Заговори се дори, че тя и година по-младият Уго са се сгодили, пише "Монитор".

Не е ясно пък дали самият Неймар в момента има гадже. Наскоро той беше свързван с аржентинската певица Емилия Мернес, но тя отрече във включване на живо в Инстаграм. „Не сме заедно. За първи път се срещнахме преди две години. Познава ме заради музиката, която правя, и ми писа по този повод. Оттогава общуваме, но само това. Харесвам го много, той е страхотен човек“.