Боксовата легенда Флойд Мейуедър изгони от вкъщи своята годеница стриптийзьоркса, за да може да се фокусира върху тренировките. 44-годишният американец и Анна Монроу (29) са заедно от януари, пише "Монитор".

Двамата се запознаха в кулб „Гърл Кълекшън“ в Лас Вегас, където Анна била голямата атракция. Броени дни след срещата им, най-богатият спортист поиска ръката на блондинката. Неотдавна влюбените си подариха меден месец на Карибите, откъде сексбомбата пускаше пикантни снимки.

Според „Сън“ обаче връзката им взела неочакван обрат и Монроу е напуснала имението за $ 11 млн. на Флойд във Вегас. Анна се е върнала в апартамента си, за да може Мейуедър да се подготви, както подобава. На 7 юни той планира да се изправи срещу звездата от You Tube Логан Пол в Маями.

Странно

„Някои от приятелите на Флойд намират решението му да разказа Анна за странно, защото имението му е наистина огромно – с 11 спални и две къщи за гости. Така че той ще има достатъчно пространство за себе си“, коментира близък до двойката.

„Мейуедър обаче все повече и повече се завръща към бокса, въпреки че го смятаха за пенсионер. Така че явно всичко друго в живота му минава на заден план. За Анна целият този случай беше стресиращ, но се опитва да разбере любимия си. Освен това знае, че той е човекът, който определя правилата в отношенията им. Важното е, че още са заедно и тя го подкрепя“, каза още източникът.

Непобеденият досега Флойд официално се оттегли от ринга през 2017 г., след като победи ММА шампиона Конър Макгрегър. Година по-късно обаче се завърна за демонстративен сблъсък с кикбоксьора Теншин Насукава, когото разгроми за един рунд. Именно това бе и последният му бой.