Жената е по-добрият футболист в семейството на халфа на "Химки" Денис Глушаков.

За това се похвали самата Ксения Коваленко. Тя не е коя да е, а една от най-добрите в женския футбол в Русия. 25-годишната красавица рита за ЦСКА (Москва), но сега е в майчинство, тъй като в началото на март роди момиченце Мила, пише "Монитор".

Русокосата Ксения, който също като любимия си Денис играе в средата на терена, отговори на въпроси на последователите си в Инстаграм. „Кой е по-добрият футболист от вас двамата?“, попита я фен. „Моят мъж е дръвник“, отговори шеговито новоизпечената майка и публикува сърце и усмивка към публикацията си.

Тя отговори и на други обвинения, а именно, че е разделила Глешаков от семейството му. „Не знаете нашата история с Денис. Защо изобщо питате такива неща? Никой никого не е разделял. Човекът беше свободен, защо да не го взема“, заяви Коваленко във видео.

Тя е с 9 години по-големият от нея бивш руски национал от миналата година. През 2019-а пък той напусна съпругата си Дария, от която има две дъщери – 8-годишната Валерия и Александра, на 4.

Като малко момиче родената в Казахстан Ксения опитала да играе баскетбол и волейбол, но повече й било интересно на футболния терен, където ритали по-големите й братя. За тях тя била досадно девойче и я пращали на вратата. На 8 обаче започнала да тренира сериозно и талантът й бързо бил забелязан.

През 2014 г. пък тя попадна сред 100-те най-секси жени в света в класацията на популярно мъжко списание.