Галерия

Бившият национал на Германия Месут Йозил имал връзка с гореща мацка в началото на престоя си в "Реал" (Мадрид), но след разговор с Жозе Моуриньо й бил шута.

Пикантното разкритие стана ясно от новите записи на президента на клуба Флорентино Перес, които изданието El Confidencial пуска на порции през последната седмица, пише "Монитор".

„Йозил дойде при нас, когато беше на 21. Имаше гадже, но бързо откри чара на Мадрид и промени стила си на живот. Изгони момичето и я смени с манекенка“, разкри босът.

Галерия

Предупреждение

„Беше влюбен в нея. Използваше частен самолет, за да лети за срещи с нея, и когато си свършеше работата, се връщаше“, чува се да казва Перес в записа.

Усетил накъде отиват нещата, тогавашният треньор на "Реал" привикал халфа на разговор и му казал: „С твоята приятелка са спали целият отбор на "Милан", целият на "Интер" и дори треньорският щаб“. Малко след това немецът, който сега играе във "Фенербахче", се разделил с въпросната мацка.

Коя е тя

Според медиите в Италия става въпрос за Аида Йеспика. Преди няколко години самата тя призна, че е имала връзка с Йозил. „Запознахме се в Мадрид, разменихме си телефоните и един ден ми звънна с новината, че е в Милано. Доколкото знам, дойде с частен самолет".

"Прекарахме страхотна нощ и повече не се видяхме“, разказа тогава Йеспика, през чието легло са минали не един и двама от звездите в калчото, сред които и Филипо Индзаги. От 2007-а до 2009-а пък беше в брак с Матео Ферари, от когото има син Арон.

Йозил пък мина през сериозна връзка с певицата Манди Карписо, но се раздели с нея и през 2019-а вдигна сватба с бившата Мис Турция Амине Гюлше. През март 2020-а двамата станаха родители на дъщеря Еда.