Нападателят на "Сан Хосе Шаркс" Ивендър Кейн обвини официално жена си Анна в домашно насилие.

30-годишният хокеист е успял да получи от съда временна ограничителна заповед по отношение на съпругата си, с която е в развод. Анна (29) започнала да го бие още през 2019 г.

Тогава техен спор прераснал във физическа разправа, като тя го “ударила 7-8 пъти с юмруци в лицето”. През октомври 2020-а, месеци след раждането на дъщеря им Кенсингтън, Анна отново го ударила по лицето пред очите на тъщата, която по това време гостувала в дома им.

През април 2021-ва избухнал нов скандал, след като съпругата разгледала съдържанието на телефона на мъжа си. Тя започнала да хвърля вещи по него, след което отново го ударила с юмрук в лицето. Кейн е висок 188 км и тежи 95 кг, припомнят медиите в САЩ.

Любопитното е, че на 1 август половинката му го натопи в Инстаграм, че залага за загуби на тима си в НХЛ и трупа хазартни печалби. Канадецът отрече, а от НХЛ започнаха разследване на твърденията й. Още през януари Кейн обяви фалит заради $26,8 млн. дългове.

Ивендър има проблеми и с бившата си любовница. Тя го обвини в съда, че не е спазил обещанието си да й даде 2 млн., ако направи аборт. Тя свършила своята част от уговорката, а той не.