Защитникът на Царско село Иван Бандаловски отправи обидни думи към Кирил Десподов след срещата между царете и Лудогорец.

В края на първата част се стигна до напрежение, като главни действащи лица бяха именно двамата футболисти. Защитникът хвана крилото за гушата, а той се опита да го ритне.

Бившият капитан на ЦСКА сподели видео от ситуацията в социалните мрежи, като добави по адрес на Кирил: „Когато се правиш на мъж, а знаеш, че си жена и си на един шамар живот“.

Самият Десподов се извини за случилото се в минутите след двубоя. „Поемам си вината за инцидента, всеки си изпуска нервите. Извинявам се на моите съотборници и на играчите на Царско село. Извиних се два пъти. Няма да се повтори повече, със сигурност“, сподели националът, получавайки наградата за играч на мача.

„Знаехме, че отбележим ли един гол, със сигурност ще вкараме и още. Поздравявам Царско село, биха се момчетата, играха агресивно, затрудниха ни през първото полувреме. Тогава не създадохме много положения. Нашият отбор вдигна нивото след почивката и вкарахме четири гола“, допълни Десподов.