Руската тв звезда, модел и актриса Виктория Боня направи сензационни разкрития за връзката си с Григор Димитров, която продължила почти през цялата 2019 г. 41-годишната красавица избухна в бурен рев, докато разказваше за злощастната развръзка на отношенията си с най-добрия ни тенисист по канала Premier.

"Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше.

В един момент му казах, че искам семейство и дете. Бях на възраст, на която все още можех да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах от Инстаграм, че той се среща с друго момиче”, сподели Боня, която е била в най-близкия приятелски кръг на настоящата половинка на Димитров - Лолита Османова.

В заключение за Григор блондинката каза: “Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта. Това боли, много боли”, завърши тя, цитирана от "Монитор".

Гришо обаче е щастлив с настоящата си жена Лолита, а и преживява ренесанс на корта. Страхотното му представяне в Индиън Уелс накара анализаторите пак да заговорят за него. В рубриката Tennis Elbow на Tennis Connected Чарлз Блон-Гаскон разкри кое е най-доброто нещо, което може да се каже за Григор.

"Това е, че някак натрупа $20 млн. от наградни фондове през годините. Ако ви изглежда много, така е. Всъщност Димитров се класира 25-и сред тенисистите в историята, печелили най-много от наградни фондове, но не 25-ият най-велик играч в историята", написа Блон-Гаскон, но след това допълни:

"Всъщност кариерата на Димитров е предимно чудесна. Само ако я сравняваме с най-, най-големите в тениса, изглежда сякаш нещо й липсва".