Футболните клубове са пълни с напиращи за слава младежи, които се опитват да намерят място под слънцето в тежкия свят на най-великата игра. Повечето не успяват. Контузии, разочарование, избиране на друг път в живота - причините за това не от всеки да излезе футболна звезда са много.

Но едва ли кой знае колко от провалените футболисти могат да се похвалят, че са станали почти толкова известни колкото звездите на терена чрез порно индустрията. Дани Маунтин е един такъв пример.

В ранното си тийнейджърство Маунтин е талант в школата на Саутхемптън. Представя се добре и дори хваща окото на скаути от лондонските Челси, Уест Хем и Тотнъм. "Алън Бол ме похвали. Няма по-добър комплимент от това - говори за дните си като млад футболист Маунтин пред "Daily Star".

Той и Джоф Хрст ни наблюдаваха, докато тренираме, когато бях на около 12. Тогава той (Бол) каза на баща ми: "На всеки 10-15 години в тази страна се появява талант, който се отличава от останалите, и вярвам, че синът Ви може да бъде именно този талант."

Оказва се обаче, че Дани разполага с талант да се превърне в звезда не във футбола, а в тотално различно поприще. Когато е на 16, контузия на коляното слага край на футболната му мечта. Така Маунтин се насочва към порното. Успява да влезе в индустрията за възрастни чрез тогавашната си приятелка.

"Гадже тогава ми беше модел от "трета страница" (мястото за еротика на таблоидите - б.а.) - казва Дани. - Агентът ѝ ме посъветва да се пробвам в порното. Тя не се зарадва особено, но той ѝ даде визитка и координатите на едно прослушване в Лондон, на което искаше да се явя.

Отидох, но не знаех какво да очаквам. Все пак бях доста уверен. Изобщо не бях нервен за частта със секса. Притеснявах се от това да говоря пред камера. Не можех да контролирам изражението на лицето си, толкова се бях спекъл."

На Дани му харесва това, което вижда и с което може да изкарва парите си в бъдеще. Шокира майка си с избора за кариера, но баща му, когото определя като "непораснало дете" го поздравил с: "Давай, моето момче!"

Вече на 37, Маунтин има стотици сцени зад гърба си и два брака с порно звезди. Между 2007 и 2009 г. е женен за Ева Анджелина, след което четири години (между 2014 и 2018 г.) е съпруг на Мия Малкова. В момента е заедно с друга порно звезда - Пейтън Пресли.

Бившият талант от школата на Саутхемптън продължава да бъде луд по футбола и голям фен на Манчестър Юнайтед и Кристиано Роналдо. Извън футбола, обожава бразилското джиу джицу, където има лилав колан.

В момента Дани Маунтин е сред най-известните порно актьори в света и най-скъпо платеният англичанин в бизнеса.

Материал на webcafe.bg