Галерия

Изглежда скандалите между футболиста на ПСЖ Мауро Икарди и половинката му Уанда Нара, който бяха на първа страница на жълтите издания през последните дни, са на път да приключат. 

Нара хвана Икарди в изневяра, след което показа на целия свят, че се отказва от Мауро. Двамата дори са подписали документи за развод, но в крайна сметка, съдейки от последната публикация на аржентинката в социалните мрежи, ще си дадат още един шанс. 

“Снимките, които качвах в последните месеци, показваха колко сме щастливи. Бях много наранена от случилото се. Всеки ден исках от Мауро развод. Когато той разбра, че няма връщане назад, ми каза, че не можем да продължаваме по този начин и ако това е начинът да сложим край на болката, трябва да го направим. Отидохме при адвокат. След два дни Мауро прие всички условия и подписахме споразумението. На следващия ден той ми написа писмо, каквото никой не е писал за мен: “Дадох ти всичко и сега имаш всичко. Надявам се да си щастлива, защото това ще направи щастлив и мен”. 

Тогава осъзнах, че да имам всичко всъщност е нищо, ако не съм с него. Сигурна съм, че този труден период, през който преминаваме, ще заздрави връзката ни и семейството ни. Най-важното е, че и двамата имахме свободата да приключим 8-годишната си история, но уморените ни от плач души избраха да сме един с друг. Обичам те, Мауро Икарди”, написа Уанда.