Нападателят на ПСЖ Мауро Икарди и съпругата му Уанда Нара отново са разделени, гръмнаха медиите в Аржентина, цитирани от "Телеграф". Новият и може би окончателен раздор дошъл след разкрития в предаване по Трети канал, в което журналистката Янина Латора изнесе поредни скандални подробности около интимния живот на футболиста.

На 16 октомври съпругата му го напусна, след като го обвини публично в изневяра с актрисата Еухения Суарес, популярна с прякора Чайна. Уанда дори бе подала молба за развод, но десетина дни по-късно прибра неверния футболист след дълги молби и трогателно писмо от негова страна.

Преди няколко дни обаче блондинката, която е и мениджър на съпруга си, открила в телефона му сексвидео, пратено именно от Чайна. Това я вбесило и тя отново си събрала багажа.

От своя страна пък Икарди закри профила си в Инстаграм, където напоследък публикуваше само снимки на Нара, за която се ожени през 2014-а. Въпросната Еухения Суарес пък пратила същото видео не само на нападателя на ПСЖ, но и на още четирима аржентински национали, които играят в Европа.

След излъчването на предаването тя се обадила на Янина Латоре и вдигнала скандал. „Какво против мен имаш“, обърнала се актрисата към журналистката, която минава за най-запозната с всичко, случващо се около Икарди.

Според медиите в Аржентина нападателят се срещнал с Чайна в Париж, в дните след като съпругата му го напусна и отпътува за Милано заедно с двете им дъщери и синовете от бившия аржентински национал Макси Лопес.

Твърди се също, че много преди Чайна футболистът опитал да свали модела Росио Диас. 37-годишната красавица от 2008-а е омъжена за актьора Николас Паладини. Семейството има три деца и живее в САЩ.