Националът на Германия Йонас Хофман не издържа дълго без жена до себе си. Три месеца след като се раздели със съпругата си Лена, лъсна новата му връзка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Winter (@lauramwinter)

В леглото на 29-годишния халф на Борусия (Мьонхенгладбах) вече заспива водещата от Sky Sports Лаура Винтер. Двамата са лудо влюбени, не се крият, но в същото време запазват мистерията около себе си.

Те публикуваха снимка от едно и също заведение. На неговата се вижда как държи женска ръка, а на нейната – как седи на маса с чаша вино пред себе си. Красавицата е написала „Обичам те“, но без да уточнява към кого е насочено, съобщава telegraph.bg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Winter (@lauramwinter)

27-годишната Лаура наскоро смени работното си място, местейки се от радио Хамбург в Sky Sports. Така тя вече грее от телевизионния екран и пленява с чар. „Гордея се с тялото си. Трябва да обичате тялото си и да вървите през живота с увереност“, показа самочувствие Лаура в шоуто, което водеше в радиоефира.

Тя има опит с футболистите, тъй като до 2020-а излизаше със защитника на Хамбургер Тим Лайболд. Новият й любим обаче бие бившето й гадже с постижения на терена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Winter (@lauramwinter)

Хофман е национал на Германия и бе сред най-добрите в отминалите световни квалификации. Той игра в 7 мача, в 5 от които беше титуляр. В Бундеслигата също му върви и този сезон вече има 7 гола, с което счупи личния си рекорд.
В края на август стана ясно, че Йонас се е разделил със съпругата си Лена след 12 години връзка и 6 години брак, но вече има друга жена до себе си.