Футболистът на Борусия (Дортмунд) Нико Шулц отбеляза най-красивото си попадение. Това обаче не стана на терена, а в личния му живот, след като „Билд“ разкри, че има връзка с германския модел от полски произход Никол Потуралски.

28-годишната мацка е бивше гадже на актьора Брад Пит. През миналата година красавицата беше снимана да посещава холивудската звезда в имението му Шато Миравал в Южна Франция, а сините й очи бяха сравнявани с тези на бившата му съпруга Анджелина Джоли.

Освен това папараците изловиха Брад да се целува с Потуралски на летището „Льо Кастейе“. Самата Никол не афишира отношенията си с Пит (57), защото е омъжена за 64-годишния берлински ресторантьор Роланд Мари.

От него тя има син Емил на 8 г., но двамата имали отворен брак. „Роланд е философ. Женен е няколко пъти и има пет деца. Не се интересува от негативизъм или ревност“, споделя негов близък приятел.

Според информацията сега за първи път Потуралски е хлътнала по свой връстник, а отгоре на всичко и неин адаш. Двамата били засечени няколко пъти на публични места, въпреки че Никол не е обявявала за развод с Роланд.

Колкото до кариерата й, 178-сантиметровата Потуралски е натрупала над 1 млн. евро от мода. Тя е лице на агенцията Next Management в Лос Анджелис. Бившият немски национал Шулц, чийто баща е италианец, пък е ритал също за Херта, Борусия (Мьонхенгладбах) и Хофенхайм.