Звездата на мексиканския национален отбор Хавиер Ернандес отново има жена до себе си. Година след като се раздели с майката на двете си деца Сара, той отново се носи на крилете на любовта, пише "Телеграф".

През декември 33-годишният нападател беше засечен да излиза от хотел с мистериозна жена. Оказа се, че това е моделът от Еквадор Никол Макферсън, а нападателят с прякор Чичарито започнал да я задява още през лятото, когато се появяват първите му коментари под нейни снимки.

В родината си красавицата е истинска звезда. Тя изкарва парите си като модел. Познават я и заради известната й баба - Глория Гаярдо.

Вижте ТУК еротични снимки на бившата жена на Чичарито - Сара Кохан

74-годишната дама е политик и бивш журналист, беше избрана в Националния конгрес на Еквадор, но година по-късно отстранена от Върховния избирателен трибунал. Сега е директор на туризма в провинция Гуаяхил.

Внучка й Никол пък представя себе си като самотна майка на 5-годишния Лео, когото описва като: "Палаво дете с най-благородното и щедро сърце".

Година преди да излезе наяве връзката му с модела от Еквадор, Чичарито скъса с австралийката Сара Кохан. Малко след раздялата той призна, че носи вина за случилото се.

"Не бях най-добрият партньор, който исках да бъда. Не бях най-добрият баща, който исках да бъда. Не бях приятелят, който се очакваше. Не бях страхотното същество, което трябваше да съм", каза мексиканецът, който от Сара има син Ноа, на 2 г., и дъщеря Нала, която скоро навърши годинка.