Голяма драма разтърси семейството на чешкия хокеист Александър Салак. Ден преди края на 2021-ва 35-годишният вратар на Спарта (Прага) бил изловен от съпругата си Михаела в бордей, пише "Телеграф".

Новината лъсна на първите страници на повечето клюкарски издания в страната. Те обявиха, че любимата жена лично го хванала на местопрестъплението и обидена отлетяла за Дубай с петте им деца. Най-малкото през март ще направи една годинка. Момченцето се роди без бъбрек и никога няма да може да практикува контактни спортове.

"Тъжно е, но ще измислим нещо, защото спортът е полезен. Но не е само хокеят, има и други варианти", казаха тогава хокеистът и инфлуенсърката, които са родители на още две момчета и две момичета.

Двамата внесоха яснота около случилото се в края на декември и началото на януари. Оказа се, че Саша наистина сгафил, но всъщност не бил стъпвал в публичен дом. "Бяхме излезли с момчетата от отбора да се почерпим за празниците. Имахме трудни моменти и искахме да го обсъдим на по бира. След ресторанта ни се прииска да видим няколко голи дупета и отидохме на стриптийз. Беше глупава идея", разказа хокеистът.

Любимата му Миша също изложи своята версия. "Беше на парти. Бяхме се разбрали да се върне в полунощ. Реших да го прибера, тъй като бях извикала детегледачка. И тогава ги видях да излизат и се отправят към въпросното заведение. И не, не е вярно, че съм вдигнала скандал по улицата. Бях в колата си, тъй като излязох набързо от нас и бях облечена с неговата пижама".

Двамата говорили дълго и изгладили нещата помежду си. Миша пък решила да запази случилото се в тайна, за да не създаде семейни проблеми на останалите от Спарта. Заради медиите обаче всичко стигнало и до другите половинки, някои от които направили сериозен проблем.