Порноклипчета на италианската футболна съдийка Диана ди Мео бяха откраднати от телефона й и заляха интернет. 22-годишната блондинка не е излизала от вкъщи, откакто приятели й съобщиха, че видеата са станали хит в Telegram и Whatsapp, пише "Телеграф".

„Не съм ги изпращала на никого. Страхувам се, че някой е влязъл в мобилния ми телефон, в моя i-Cloud“, обясни реферката от Пескара, която се гордее с естествените си форми и големите си гърди.

“Подадох жалба и вече се издирват виновните и замесените в споделянето на клиповете, защото това също е престъпление“, заяви пред „Кориере дела сера“ Диана.

Тя благодари на всички, които я подкрепят с посланията си от цяла Италия. „Имаше и ужасни коментари. Затова две седмици страдах. Това е ситуация, която не пожелавам на никого, опитвам се да устоя, но не всеки успява. Трябва да докладваме за такива клипове и хората, които продължават да ги споделят”, добави Ди Мео, която освен по футбола е пристрастена и по фитнеса.

По темата за злоупотреба с лична информация в социалните мрежи Диана заяви: „Тук съм, за да говоря за това, много от нас не могат да го направят и се крият. Надявам се да съм гласът на всички онези жертви, които са сочени като виновни. А всъщност виновникът е от другата страна на екрана. Днес жертвата съм аз, утре може да е ваш близък. Никога не е виновна жертвата, запомнете това. И бъдете по-толерантни, съдейки непознати хора в интернет".

Относно работата си като помощник-съдия, студентката по право разказа: „Да си рефер не е толкова просто, колкото изглежда. Още помня напрежението 10 минути преди да вляза на терена при дебюта си на 16 години. Най-хубавият спомен е завръщането на терена след принудителното спиране на шампионата заради COVID-19. Мечтата ми? Един ден да свиря на “Сан Сиро” или на някой друг голям стадион".