Италианската сексбомба Мелиса Сата се върна в тв шоу към любовните си връзки с футболисти.

35-годишната красавица цели 9 г. беше с халфа на Херта Кевин Принс Боатенг, но двамата се разделиха драматично в края на 2020-а. Родената в САЩ красавица има син Мадокс от 34-годишния играч от германско-ганайски произход.

Вижте ТУК еротични снимки на Мелиса Сата

“Сега съм добре, макар че болката ще остане винаги. Страдах много, защото ударът беше тежък, не го очаквах и изборът за развода не беше мой. Така се случи, но сега съм много щастлива. Важно е, че се справяме добре с това, което ни свързва, а именно Мадокс“, заключи Сата.

Пред микрофона на „Верисимо“ тя засегна и отношенията си с легендата Кристиан Виери, за когото бе сгодена. „Бях на 19 и в началото на кариерата си. Виери беше много по-възрастен, формира ме като личност и ми помогна много в живота. Имам прекрасни спомени от това време”.

За новата си любов Матия Ривети, когото престана да пази в тайна по Коледа, Мелиса споделя:

„За разлика от предишните ми мъже той е неизвестен и много сдържан. Синът ми е на почти 8 и не бих искала да остане единствено дете. Искам да му създам ново семейство. Не знам дали пак бих се омъжила, това не ми е приоритет, но никога не казвам никога“.