Никол Шерцингер за пореден път показа завидното си чувство за стил по време на Свети Валентин в Лос Анджелис.

43-годишната изпълнителка заложи на сексапилно червено бюстие във формата на сърце. Дрехата се отличаваше с тънки презрамки и беше украсена с пайети.

Шерцингер комбинира бюстието с дънков тоалет, състоящ се от скъсани дънки и яке. Червените ѝ токчета се вписваха идеално във визията за празника на влюбените, а кръглите ѝ бели обеци и яркочервеното червило завършваха картинката, пише "tialoto.bg".

Никол успя да впечатли последователите си в социалните мрежи, публикувайки видео, на което показва не само чувството си за стил, но и завидната си форма на тялото. Стегнатият ѝ корем не можеше да бъде подминат от феновете, които веднага поздравиха певицата за прекрасната визия и не можеха да повярват, че Шерцингер изглежда така на 43 години.

За съжаление на звездата обаче тя прекара Свети Валентин далеч от приятеля си Том Еванс. „Честит Свети Валентин, любов моя! Липсваш ми“, написа Никол под публикацията в Instagram. Засега не е ясно защо двамата не са на едно и също място, но бившият футболист също отбеляза празника в социалните мрежи. „Много съм щастлив, че си в моя живот! Честит Свети Валентин, любов моя!“, написа Еванс под снимка, на която е ръка за ръка с Никол.

Вместо на романтична вечеря певицата излезе с приятели в Калифорния, където показа на всички присъстващи в ресторанта сърцевидното си бюстие. Цялата компания отпразнува не само Свети Валентин, но и победата на Лос Анджелис Рамс по време на Super Bowl в неделя. По-рано през деня Шерцингер сподели снимка, с която показа, че е гледала мача по телевизията, докато снима американската версия на предаването „Маскираният певец“.

Интересното е, че само преди няколко дни Никол се похвали пред последователите си, че е с нова, по-къса прическа. Тя сподели видео, на което носи кафяв тоалет, състоящ се от бюстие и спортен панталон. Малко по-късно тя се появи и на червения килим със същата прическа, което доказа, че промяната не е била просто филтър.

За събитието в Холивуд, проведено преди началото на Super Bowl, Никол избра бляскаво сиво бюстие, комбинирано с бяла пола с висока цепка и бял блейзър, преметнат през двете рамена. Визията беше допълнена от сребърен клъч, отворени токчета и няколко сребърни бижута, включително пръстени и обеци.