Раздялата на Златка Райкова и Благой Георгиев разбуни духовете в социалните мрежи с въпроси дали зад този развой на събитията не стой трети човек или пък четвърти.

След като футболистът Благой Георгиев започва нов живот извън пределите на България и избяга в чужбина с поредната си любима, се появиха папарашки снимка на бившата му изгора, пише "Телеграф".

Кадрите са направени в един от големите столични молове, а на тях се вижда плеймейтката в опасна близост с мъж с брада. Снимките не показват ясно лицето на мъжа. Все още твърденията са непотвърдени, но пък пикантния привкус остава.

Припомняме, че Златка и Благой бяха заедно от лятото на 2018-та. От доста време, преди да решат да се разделят, бяха и сгодени. Имат и дете, кръстено на баща си, Благой. 

Футболистът има няколко неуспешни връзки и общо четири деца от три различни жени - гимнастичката Христина Витанова, татарската танцьорка Есмер Омерова и плеймейтката Златка Райкова. Интересното е, че при първите две връзки все Благой беше хващан в изневяра.