Хакери налазиха профила в социалните мрежи на Уанда Нара и извадиха наяве чатове на аржентинката.

Тя обаче изобщо не им обърнала внимание и обявила, че няма какво да крие. От показаното сe вижда, че пищната блондинка била многократно атакувана от свой обожател. Става въпрос за Езекиел Барко. Той е футболист, но е далеч от славата на настоящия й съпруг Мауро Икарди и бившия Макси Лопес, пише "Телеграф".

22-годишният халф бил луд по блондинката. Тъй като нямало как да се срещне с нея, й се обяснил в Инстаграм. Пращал съобщения, в които я четкал, че e красива и неустоима. В един момент дори написал, че е влюбен в нея. Тя не отговорила нито един път, но въпреки това той не спрял да нахалства.

Езекиел, който записа три мача за Аржентина на олимпийските игри в Токио, бе разпознат по профилната снимка от чата. Когато думите му излезли наяве, той бързо-бързо сменил фотото с намерението да се оправдае, че не той, а някой друг е писал на Уанда. „Явно се уплашил, че честите му съобщения могат да бъдат приети като тормоз“, предполагат в Аржентина.

Настоятелният обожател е семеен мъж от 2018-а, но бракът му с Микаела Ромеро, с която се хвана година по-рано, е изчерпан и краят му се вижда. Доскорошната му любима е мажоретка на големия враг на Ривър Плейт в Аржентина – Бока Хуниорс. В момента тя има връзка с друг футболист, който играе в Атлетико Тукуман.