Бившият бразилски национал Адриано обича горещо, но чувствата му бързо изстиват. Звездата издържа само месец с 21-годишната Сеу Оливейра приключи. Двамата обявиха връзката си само няколко дни след като се запознаха – на партито за 40-ия рожден ден на играча, когато се натискаха страстно.

В Бразилия смятаха, че връзката на Адриано и Сеу е сериозна. Обявиха дори, че той е намерил истинската жена след болезнената раздяла със студентката по медицина Лаиса Лемос.

Двамата скъсаха през юни миналата година. По ирония на съдбата госпожица Оливейра също е в сферата на здравеопазването и работи като медицинска сестра.

Малко след партито за рождения си ден Адриано заведе гаджето и група приятели в луксозната си вила на морския бряг. По чия вина е раздялата не се съобщава, но е факт, че Адриано не страда много след края на връзката с красавицата.

Бившият нападател бил засечен да празнува до ранни зори в изцяло мъжка компания в нощен бар. Той видимо се забавлявал на живота си като ерген. Той спря да следва Суе в социалните мрежи и заличи общите снимки, съобщава „Телеграф“.

Императора е смятан за един от най-талантливите нападатели, но кариерата му пострада от проблеми с алкохола и депресията.