Съпругата на Дрис Мертенс - Катрин Керхофс, разкри любопитна подробност от сексуалния си живот с нападателя на Наполи. Тя разкри, че преди са обичали да правят секс в тоалетните на движещ се влак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kat Kerkhofs (@katkerkhofs)

Двамата са заедно от детството си, като се ожениха през 2015 година и станаха една от най-известните белгийски двойки. Керхофс е тв звезда и не се срамува да разкрие подробности от съвместния си живот с белгийския национал.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kat Kerkhofs (@katkerkhofs)

„На публични места се държа като дама, но в леглото съм ексцентрична. Смятам, че когато на сексуално ниво си сигурен в себе си, тогава като цяло си по-добър в живота.

Обичам да го правя на необичайни места. Например в тоалетните на движещ се влак. Много обичам там“, разказа без задръжки половинката на Мертенс в телевизионно шоу.

Керкхофс, която претърпя операция през 2017 г. за да намали размера на гърдите си, е работила като водеща и е била репортер на Мондиал 2014 в Бразилия за белгийската телевизия, докато съпругът й бе част от състава на „червените дяволи“. Двамата имат връзка от 17 г., а през март станаха родители на Чиро Ромео.