Голямата звезда на "Атлетико" (Мадрид) Жоао Феликс е въртян на шиш от медии в Европа, след като приятелката му Маргарида Корсейро-Магуи е засичана опасно близо в компанията на Педро Поро, защитник на "Спортинг" (Лисабон).

 

 

В социалните мрежи се завъртяха два клипа, които предизвикват множество слухове и догадки. На един от тях се вижда как мъж и жена се появяват в нощен клуб и се държат като влюбена двойка. Трудно е да се определи със сигурност самоличността им, но според коментари в мрежата това са именно Поро и Магуи. 

 

 

 

Спекулациите се засилиха още повече, след като футболистът на "Спортинг" след последния мач на своя отбор подари фланелката си именно на Корсейро, която беше на трибуните.

   ЕРОТИЧНИ снимки на палавата Магуи вижте ТУК!

 

 

Всичко това доведе до изявления на двама от замесените в сагата герои. Магуи твърди, че с Педро са просто приятели, и осъди нападките, които получава заради предполагаемата изневяра. След нея и Поро отрече да има интимни отношения с Корсейро, но признава, че тя е "специална" за него.

 

Педро публикува в социалните мрежи своя засмяна снимка, към която е написал коментар: "Усмихни се!". По този начин цитираният от "България днес" Поро се опитва да покаже, че няма да се остави да бъде уязвен от нападките, след като бе замесен в историята с приятелката на Жоао Феликс, коментира испанският "Мундо Депортиво". 

 

 

"Ситуацията, в която съм поставен през последните два дни, е много неудобна - пише още Поро. - Моето име няма да бъде опетнено. Мога да правя каквото си искам. Спрете да рушите репутацията и на трима ни заради неща, които не са верни."

 

 

 

 

Единственият, който досега не е направил никакво изявление, е Жоао Феликс. Той е гадже с Маргарида от доста време и за първи път се появяват съмнения в силата на тяхната връзка. Магуи е много популярна в социалните мрежи и има успешна кариера на модел и актриса. Как ще се развие историята с Педро Поро - предстои да се разбере.