Луда вечер в Белград изживя легендата Роналдиньо в Белград. Бразилецът изненадващо пристигна в Сърбия и не пропусна да демонстрира защо минава за шоумен не само на терена, но и извън него.

Той се весели до ранните часове в сряда в бар на река Сава, който съществува вече повече от 12 години, побира 800 посетители и е сред най-популярните за нощни забавления в столицата, пише "Телеграф".

В компанията на верни авери 42-годишният бивш футболист демонстрира умения на дансинга под звуците на музиката от 90-те, заобиколен от хостесите в клуба - всички блондинки, облечени в бели бюстиета и черни шортички.

Световният шампион от 2002 година не пести пари и хвърли тлъсти пачки, за да черпи. Той поръчал 12 бутилки скъпо шампанско, които гръмнал сред останалите веселящи се.

Медиите в Сърбия гадаят защо Роналдиньо е в Сърбия. Някои предполагат, че или ще бъде сред ВИП гостите на финалната четворка в баскетболната Евролига, или просто минава през Белград на път за друга дестинация. Тези дни той беше забелязан и на изложение на виното в Дюселдорф, но не е ясно дали преди и след посещението в Белград.

Вниманието в залата пък прикова невероятна красавица - Мис Испания за 2017 година София дел Прадо. Тя беше водеща на церемонията по връчване на награди в навечерието на мачовете и ще прави записи зад кадър за зрителите в родината си.

До финалите достигнаха испанските Барселона и Реал (М), турският Ефес и гръцкият Олимпиакос с нашия Александър Везенков в състава. „Кой ще вземе титлата“, попита своите последователи чернокосата София.