След като вдигна титлата в Италия, вратарят на Милан Чиприан Тътърушану ще се врече във вярност на любимата си Антоанета.

Сватбата няма да е голяма, пишат в Румъния. Ще присъстват 50 човека, сред които и бивши съотборници на стража от ФКСБ (б.р. - навремето Стяуа). Мястото на тържеството обаче е специално. Чиприан и Антоанета ще сключат брак във Вила д’Есте, край живописното езеро Комо, пише "Телеграф".

Вила д’Есте е проектирана през 1568 г. като резиденция на кардинал Толомео Галио, богат човек и почитател на изкуството. През 1873 г. е преобразувана в хотел и става любима дестинация на европейската аристокрация, а през XX век - на звездите на киното. Именно тук започва романсът между прочутата Елизабет Тейлър и първия й съпруг Конрад – Ники - Хилтън.

Тътърушану обаче може да си позволи сватба на такова емблематично място. Преди Милан той игра дълго време във Фиорентина, а после и във френските Нант и Лион.

При „росонерите“ румънският национал е втори избор пред треньора Стефано Пиоли. Специалистът предпочита да залага на Майк Манян, който е със сериозен принос за първото спечелено от клуба скудето от 2011 г. насам. Чиприан и Антоанета, която е бивш модел, са заедно от 2010 г. Двамата имат три деца - Себастиан, Матей и Изабел.

По стъпките на вратаря на Милан върви и съотборникът му от националния отбор на Румъния Флоринел Коман. Ден след като приключи първенството, нападателят на ФКСБ предложи брак на любимата си Йона Тимофейчук. Двамата чакат и бебе.