Кинси Волански си живее живота, както се казва, след като стана интернет знаменитост, нахлувайки на финала в Шампионската лига през 2019-а.

 

 

Блондинката прекъсна мача за трофея между Ливърпул и Тотнъм преди три години, спечелен от "червените" с 2:0, облечена в доста изрязан цял бански костюм, с който рекламираше сайта на бившия си приятел - Виталий Здоровецкий, който е бивш порно актьор.

 

 

Операцията се оказва доста успешна, като според някои информации донася на двойката около 6,9 милиона долара.

 

 

Популярността на Волански скочи до небесата. Само за няколко часа тя си спечели над два милиона нови последователи в Instagram. Това обаче моделката научи едва след като излезе от ареста, където Кинси каза, че полицаите са се отнесли "много мило" към нея.

 

 

Впоследствие блондинката разказа, че няколко футболисти на Ливърпул са ѝ пускали закачливи съобщения в Instagram, но без да назовава имена. Три години по-късно Кинси не се е отказала от нахлуването по стадионите.

 

 

"Когато стана на 30, искам да съм изкарала достатъчно пари, с които да се пенсионирам. Едно ново нахлуване на финал от Шампионската лига само би ми помогнало за това - казва цитираната от webcafe.bg Волански пред британския таблоид "Сън".

 

Планирам още много неща, с които да си спечеля още повече популярност. След като ме пуснаха от ареста, последователите ми в Instagram бяха скочили от 300 хиляди до над два милиона. С нищо не можеш да си купиш подобна популярност. Изведнъж бях известна по целия свят, а предложенията за работа ме заливаха. Не мисля, че съм навредила на някого, всичко беше доста забавно."

 

Няколко месеца по-късно Волански се опита да нахлуе и на финала на Копа Америка, но там номерът ѝ не мина. Възползвайки се от популярността си, през 2021-ва моделката пусна своя марка дрехи - Kinsey Fit, която вече има над 17 хиляди последователи в Instagram.

 

 

Профилът ѝ в TikTok също е доста популярен - с над три милиона фенове. Но може би най-лудото нещо все още ѝ предстои. Да, по-лудо от нахлуване на терена по време на финал на Шампионската лига. А именно да лети в Космоса.

 

 

"Не мога да повярвам, че го казвам... но най-накрая си запазих билет за Космоса - написа Кинси в Instagram, обявявайки новината. - World View Space правят космическия туризъм много достъпен, а аз нямам търпение да стана част от това."

 

 

Със сигурност, едва ли дори тя си е представяла, че животът ѝ ще се развие по такъв начин, докато бягаше между Алисон, Върджил ван Дайк и Хари Кейн преди само три години.