Голфърката Пейдж Спиранак беше обявена за „Най-сексапилната жива жена на планетата“ в класацията от списание „Максим“. 29-годишната американка украси корицата на специалния брой със стоте най-горещи мацки.

Горещата блондинка се оказа с едни гърди пред всички тях, а от изданието се похвалиха, че за първи път спортистка е избрана за №1.

„За мен това е огромна чест. Когато се обадиха да ми съобщят новината, първо попитах: „Ама сигурни ли сте?“. Просто не можех да повярвам“, разказа Спиранак, която сподели новината в "Инстаграм", където благодарение на пищните си форми се радва на 3,3 млн. последователи.

Необичайната си за САЩ фамилия красавицата дължи на хърватските си корени, а любовта към спорта - на баща си Дан, бивш футболист на Питсбърг Пантърс. Майка й Анет е била професионална балерина, а сестра й Лекси печели стипендия за колеж като атлетка. Самата Пейдж мечтае да участва на олимпиада като гимнастичка, но когато е на 12 тежко счупване на коляното слага кръст на мечтите й и тя се насочва към голфа.