Баскетболистът на Лос Анджелис Клипърс Пол Джордж най-накрая взе за своя законна съпруга любимата си Даниела Раич.

Двамата вдигнаха сватба точно в деня, в който преди 12 години спортистът беше избран в драфта на НБА. „Семейство Джордж“, похвали се щастливата брюнетка, която е с любимия си още от 2015-а. Връзката им мина през шумни скандали, раздели и събирания.

Раич е бивша стриптийзьорка, а малко след като се запозна с Джордж, стана ясно, че е бременна. Според медиите отвъд Океана той предложил 1 милион долара за аборт, но тя отказала. След като малката Оливия се появи на бял свят, баскетболистът започна упорито да отрича бащинство. Даниела обаче заведе дело и ДНК анализът доказа, че бебето е именно от него.

Малко след това красавицата оттегли иска си от съда и двамата с Пол се събраха. Тя му роди още две деца – Наташа и Пол Вук, и в последните години всички живеят щастливо, пише "Телеграф".

Сега Даниела ще е пълна господарка на финансите на баскетболиста, които според медиите в САЩ възлизат на 110 милиона. Тя получи предложение за брак през 2020-а, когато Пол падна на колене и й подари изящен пръстен под звуците на хит на Цеца Величкович.

Именно новоизпечената г-жа Джордж, която е родена в Америка, но е от сръбски произход, направи от баскетболиста фен на балканската музика. Тя го омаяла и с домашно приготвени сарми и други специалитети.