Любимата жена на Кристиано Роналдо спечели симпатиите на милиони, след като наяве се появиха нейни снимки от семейната ваканция в Ибиса, пише "Телеграф".

На тях Джорджина е по бански и без грим. Ясно си личат целулитът по бедрата и дупето, стриите и закръгленото коремче, което още не се е прибрало след втората бременност. Красавицата даде живот на дъщеря си Бела Есмералда на 18 април. Тя носеше близнаци, но момченцето почина при раждането.

След като се появиха папарашките кадри, социалните мрежи бяха засипани с коментари, които подкрепят избраницата на Кристиано в решението й да не прикрива недостатъците на тялото си. „Тя няма проблем да покаже как наистина изглежда. Демонстрира, че е истинска жена от кръв и плът“, са само част от коментарите.

Джорджина вече започна да се съвзема от мъката след трагедията с починалия близнак. Въпреки смъртта на бебето тя представя себе си като майка на шест деца. Нейни са двумесечната Бела Есмералда и Алана Мартина, докато Кристиано-младши и близнаците Ева и Матео са от сурогатни майки.

Когато се наложи обаче, родената в Аржентина Джорджина умее умело да прикрива несъвършенствата. В понеделник вечерта тя се появи на ревю на 32-годишния дизайнер Симон Порт Жакмюс, което се състоя край френския град Арл. Моделите дефилираха върху сол, а сред тях беше и 19-годишната Лила Мос, щерката на супермодела Кейт Мос. Сред гостите беше и Виктория Бекъм.

Самата Джорджина пък се появи в стилна дълга бяла рокля, която прикриваше целулита. Любимата на Роналдо носеше в ръка малка дамска чанта на дизайнера, който създаде своята марка още когато беше на 20. Точно преди година той сключи брак с партньора си – италианския маркетинг специалист Марко Маестри.