Голмайсторът на Реал (М) Карим Бензема има нова жена до себе си.

След забележителния сезон, който направи Кралския клуб, звездата се отдаде на заслужена почивка. Папарашки снимки от суперяхтата му, изтекли в социалните мрежи, показаха, че французинът е в компанията на небезизвестния модел Джордан Озуна.

Джордан Озуна се прочу още през 2013 г. заради връзката си с канадската поп икона Джъстин Бийбър. Тогава тя работи като сервитьорка в ресторант. Двамата останаха заедно за около година, пише "Телеграф".

По-нататък красавицата имаше афера с канадския диждей и продуцент Тига, бивше гадже на риалити звездата от клана Кардашиян Кайли Дженър. След време се замеси и с алжирския манекен Юнес Бенджима.

По същото време се заговори за охладняване на отношенията на бившия боксьор с тогавашната му половинка. По ирония на съдбата това бе Кортни Кардашиян.

Джордан опита да се оправдае, че двамата с Юнес просто се засекли на плажа и се гушкали чисто приятелски. В биографията си до момента тя има и един брак зад гърба си. Като съвсем млада тя е женена за приятеля си от гимназията Даниел.

Самият Бензема също има богат опит с жените. Сред завоеванията му е и прочутата певица Риана. Нападателят има двама синове и дъщеря от връзките си Клое да Лони и Кора Готие.

Нападателят на Реал (М) от няколко години е лидерът на тима. След спечелването на титлата в Испания и Шампионската лига, за което голяма заслуга имат именно попаденията на французина, се очаква той да е фаворитът за спечелването на „Златната топка“ тази година.