28 години след като на България й бе отнета възможността да играе финал на световно първенство живата легенда Христо Стоичков докосна световната титла. 

На среща със звездата на Барселона Ривалдо, световният шампион от 2002 година, Камата получи реплика на трофея и сподели видео в личния си Instagram от любопитната случка.

„Каква чест да получа купата от Световното първенство. От златната левачка за друга левачка. Христо Стоичков има реплика от трофея от Мондиал 2002“, казва цитираният от "Труд" Стоичков във видеото. 

„Няма по-голямо удоволствие да се срещна отново с футболна легенда като Ривалдо. Да получиш световна купа от носител на Златната топка, е голяма чест за мен. Вечна благодарност!“. 

В профила си във Фейсбук Ицо допълни: "Две "Златни топки" в Маями! Страхотно интервю със световния шампион Ривалдо за Барселона, Бразилия, Мондиала! Един истински идол на милиони фенове и голям приятел! Голяма чест е да имам неговата фланелка и копие на купата на световен шампион! Жалко, че така и не играх срещу Бразилия".