Пикантни подробности от интимния живот на бившия испански национал Иско излязоха наяве.

Разкри ги съпругата му Сара Саламо, която гостува в телевизионно предаване. Чаровната актриса призна, че двамата са състезателни натури и приемат любовта именно като състезание.

„Правим секс по един път на ден. Отклонявахме поканите за участие, докато не се убедим, че ще можем да отговорим именно така на въпроса със секса“, призна 30-годишната брюнетка, цитирана от "Телеграф".

Иско сега има много време за ласки с любимата си, тъй като в края на миналия сезон напусна Реал (Мадрид) и все още е без отбор. Той играеше на „Бернабеу“ 7 години, след като през 2013-а подписа договор с трансфер от Малага.

Именно от този град е бившата му приятелка - Виктория Калдерон, от която футболистът има син Франсиско. Той вече е на 8 и живее с майка си. Година след раждането на момчето родителите му се разделиха.

След нея халфът се хвана с Кармен Муньос. С нея беше кратко време и през 2017-а се хвана със Сара, с която е и до днес. Той и актрисата се радват на две деца - Тео, роден през юли 2019-а, а Пиеро, който се появи на бял свят през декември 2020-а.

След раждането на първото момче Сара призна: „Докато бях бременна, се мразехме и не правехме секс“. Тя е познато лице в Испания, тъй като се е снимала в няколко популярни телевизионни сериала.