Порнозвездата Хулиана Орелано изтипоса пред цял свят чата си с футболиста на Реал (Мадрид) Винисиус Жуниор.

22-годишният бразилец не само си е побъбрил с аржентинката, но е харесал и провокативните кадри, които тя ме у изпратила.

Орелано призна, че е била обект на интерес и на други известни играчи. Знойната красавица, която печели овации с мерките си 100-60-100, за първи път влезе в медиите, след като миналата година се оплака, че нейният бивш приятел и баща на дъщеря й - Енцо Фрагоса, й посягал физически.

А той, разбира се, отново е футболист – на клуба Олимпо от родния й град Баия Бланка край Буенос Айрес. 24-годишната Хулиана подаде куп жалби срещу Енцо (20), който няколко пъти я заплашвал, че ще я намушка.

Сега тези тежки моменти са зад гърба й и инфлуенсърката се е отдала на забавления, също като Винисиус, който я е закачал по време на почивката си след тежкия сезон с Реал. Крилото направи силни мачове, като стана шампион на Испания и Европа. 

„В един мъж търся само едно – да е добър и внимателен човек“, призна Хули, която, освен че се вихри в Тик-Ток, се занимава с театър и е луда по танците.

Преди нея Жуниор се пробва и с 22-годишна испанска актриса, която е истински хит в Инстаграм със своите 29 милиона последователи. Самата Естер Еспозито обаче отрече да е гадже с играча, въпреки че двамата пускаха снимки от едно и също място в Маями, пише "Телеграф".