Запис с думи на Уанда Нара относно предстоящ развод със съпруга й Мауро Икарди подпали Аржентина.

Вижте ТУК еротични снимки на Уанда Нара

Бизнес дамата, която е мениджър на футболната звезда, в момента е в родината си, за да отвори нов магазин от своята козметична линия и да журира в риалити формат на „Телефе“.

Веднага щом кацна в Буенос Айрес, тя беше заобиколена от журналисти, които я разпитваха за връзката й с нападателя на ПСЖ. 35-годишната Уанда отговори лаконично с „добре“, но местно тв предаване се сдоби с аудиозапис, предоставен от нейна бивша служителка.

Пред Кармен блондинката казва: „Дойдох в Аржентина, защото се развеждам с Мауро. Оставам още няколко дни. Не издържам повече и подадох молба за развод“.

Освен това Уанда е премахнала фамилията Икарди от своя профил в Инстаграм, където отново се изписва с бащиното си име Нара.

На 16 октомври блондинката написа в Инстаграм, че напуска Икарди, заради негови изневери. След това обаче футболистът успя да я убеди да се върне при него. 

Нара, която има три деца от бившия си мъж Макси Лопес и две от Икарди, е съдена от въпросната Кармен за няколко неизплатени заплати, пише "Телеграф".