Нова двойка Джордан – Пипън завладява света, но този път не на баскетболното игрище, а в любовта.

В последните дни Америка живее с новата клюка за горещата връзка между сина на Майкъл Джордан и бившата съпруга на Скоти Пипън. Сайтът TMZ разпространи снимки от среща на 31-годишния Маркъс с кака му Ларса, на 48.

Двамата били издебнати в японски ресторант в Маями с друга двойка. Според очевидци те не демонстрирали открито романтичните си отношения, тъй като забелязали, че ги снимат.

Изкусителната Ларса е известна мъжемелачка. Тя се разведе със съпруга си Скоти Пипън през 2016-а след 19 години брак, но запази фамилията си. Според запознати причина за разрива в отношенията им са множество изневери на брюнетката, повечето с колеги на бившия ас на Чикаго Булс.

Преди две години красавицата се замеси в скандал, след като медиите отвъд Океана я свързваха с 16-годишния син на Леброн Джеймс – Брони, пише "Телеграф".

Маркъс e по-малкият син на Въздушния. Той има свой бутик „Залата на трофеите“. Той е направен по модел на стаята у дома, в която именитият му баща Майкъл е подредил отличията, спечелени по време на успешната кариера.

Големият наследник на баскетболиста – Джефри, през 2019-а взе за съпруга българката Радина Анева. Заради нея той прописа на нашия език и дойде да разгледа красивите места в България.

Джордан има и три дъщери – 29-годишната Жасмин и близначките Изабел и Виктория, които тази година навършиха 8.